SZAKMAI KURZUSOK

Hétvégi szakmai kurzusok

A festészet, a grafika, vagy a vizualitáshoz tartozó más speciális szakmai jellegzetesség, problematika, szellemi és gyakorlati, koncentrált bemutatása, kibontása, megvalósítása.

Koncentrált feladatsoron keresztül, elemző módon megismerni bizonyos vizuális problémát.


Alkalmanként, havonta kb 2 alkalommal, szombat/ vasárnap.  Meghirdetve előre a Facebookon. Minden alkalommal más-más tematikával.

Vidéki szakmai Mesterkurzusok

A tanult és megtapasztalt ismeretanyag alkalmazási terepe, ahol az élményben rejlő forma-alakító energia képi struktúrákban realizálódik, a személyes karakterű hangzások felerősödnek.

Vidéki kurzusainkon az élményalapú ábrázolásra és a természeti környezet által kapott impulzusok vizuális formává alakítására fektetünk hangsúlyt.

Több szakmai program szabadabb megvalósításának lehetősége, léptékváltás gyakorlati kiaknázása, közös alkotói folyamatok gyakorlati kivitelezése, nyitottabb atmoszférájú, változatos, inger gazdag közegben.

Az elmúlt 9 évben, a vidéki kurzusainkon több diákot ösztöndíjas meghívásban részesítettünk. (gimnáziumi, egyetemi és főiskolai hallgatókat Magyarországról, ill. Erdély területéről)VIDÉKI MESTERKURZUSAINKRÓL: